ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ FOOD SERVICES

Η Τρία Δέλτα Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη όπου παραμένει μέχρι σήμερα, με αρχικό όραμα την συνολική τροφοδότηση πλοίων και αργότερα κάθε χώρου μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering, εστιατόρια κλπ.).

Το πρώτο της προϊόν γεννήθηκε από την εξαγορά ενός εργοστασίου παραγωγής φρέσκου σκόρδου και σιγά-σιγά εμπλούτισε το κωδικολόγιο της μέσα από συνεργασίες με γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Το 2007-2008 η Τρία Δέλτα ξεκινάει να εντάσσει στην γκάμα των προϊόντων της και προϊόντα με δική της ιδιωτική ετικέτα, δημιουργώντας δύο κατηγορίες προϊόντων, τα MasterCuisineκαι MezeMenu, όπου σήμερα καλύπτουν σχεδόν όλες τις κατηγορίες του καταλόγου, παρουσιάζοντας μία άλλη προοπτική στους επαγγελματίες του χώρου.
Το 2009 εγκαινιάζεται το υποκατάστημα της Κρήτης και το 2010 το υποκατάστημα της Ρόδου, δύο κομβικά σημεία ανάπτυξης και τουρισμού.


Μέσα σε αυτές τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, η Τρία Δέλτα παρουσιάζει κάθε χρόνο θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που στηρίζεται στην αφοσίωση στους στόχους και στο όραμα να παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Επίσης προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις διαδικασίες, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα της Τρία Δέλτα καθώς η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ικανότητας της, στοχεύει στην ανταπόκριση των αναγκών των πελατών με την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις διαδικασίες βελτίωσης.

Έχουμε πάθος για αποτελέσματα και συνεχή ανάπτυξη. Μαθαίνουμε, βελτιωνόμαστε και προσπαθούμε να φτάνουμε στα υψηλότερα επίπεδα ικανότητας. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ακόμα και αν αποτελούν πρόκληση. Θέλουμε να νιώθουμε δημιουργικοί, να ακούμε και να αντιμετωπίζουμε θετικά κάθε προσπάθεια για καινοτομία.