Κοινωνική ευθύνη

Η Τρία Δέλτα είναι μία εταιρεία με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα. Έτσι δεσμευόμαστε να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε σε ομάδες ανθρώπων ή ιδρύματα που χρειάζονται υποστήριξη. Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι στην καρδιά της Τρία Δέλτα και γι’ αυτό το λόγο παρακολουθούμε στενά τις κοινωνικές αλλαγές, για να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε τρόφιμα βασικής ανάγκης ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κοινωνικές οργανώσεις, σε φιλανθρωπικά γκαλά και κοινωνικά παντοπωλεία του νομού Αττικής. Συνεργαζόμαστε στενά με τα Εκπαιδευτήρια Δούκας για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει τα έσοδα του οποίου διατίθενται στο «Χαμόγελο του παιδιού» και προσφέρουμε προϊόντα, στο κοινωνικό συσσίτιο της οργάνωσης Equal Society, στο σύλλογο αναπήρων ‘Η Γαλήνη’ και τέλος στη Λίμνη Βουλιαγμένης για τη διοργάνωση φιλανθρωπικών γκαλά. 

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του υπουργείου περιβάλλοντος τα μηχανήματα ψύξης στις εγκαταστάσεις μας ελέγχονται από αδειούχους και πιστοποιημένους ψυκτικούς, οι οποίοι πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους και αντιμετωπίζουν άμεσα βλάβες και εγκαθιστούν συστήματα εντοπισμού διαρροών. Τα αποτελέσματα καταγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει ανοίξει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την κατανάλωση φθοριούχων αερίων του θερμοκηπίου ή/και ουσιών που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος.