ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Για περιοχές εντός Αττικής, Νότια Προάστια, Κέντρο και Δυτικά παραδίδουμε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα από την στιγμή που θα την λάβουμε. Για Βόρεια Προάστια εκτελούνται παραγγελίες κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας οι παραγγελίες εκτελούνται εντός 48 ωρών.

Η Τρία Δέλτα παρέχει στον επαγγελματία μία τεράστια γκάμα προϊόντων ξηρού, συντήρησης και κατεψυγμένου φορτίου για κουζίνες όλων των ειδών και για κάθε απαίτηση. Αν παρόλα αυτά όμως μπορεί να χρειαστείτε κάτι το οποίο δεν υπάρχει στον κατάλογο μας, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε και φυσικά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Τα έξοδα αποστολής εκτός Αθηνών τα επιβαρύνεστε ανάλογα με την χρέωση που υπάρχει στα πρακτορεία και ανάλογα την παραγγελία σας. Για παραγγελίες εντός Αττικής δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής αλλά ελάχιστη παραγγελία 100€.

Οποιαδήποτε ζημία που έχει υποστεί το προϊόν και είναι υπαιτιότητας της εταιρείας επιστρέφεται και αντικαθίστανται άμεσα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Συνεργαζόμαστε με μία ομάδα σεφ και μαγείρων που είναι πάντα στην διάθεσή σας να σας προτείνει επιτυχημένες συνταγές με προϊόντα της Τρία Δέλτα. Επίσης οι σύμβουλοι του τμήματος πωλήσεων είναι εκπαιδευμένοι και έμπειροι ώστε να σας καθοδηγήσουν σχετικά με οδηγίες μαγειρέματος ή χρήσης των προϊόντων μας.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO22000 και HACCP, και ταυτόχρονα ζητάει και τις ανάλογες πιστοποιήσεις από τους προμηθευτές που συνεργάζεται. Οι πιστοποιήσεις είναι διαθέσιμες σε όποιον πελάτη της το ζητήσει.

Φυσικά. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και να υποσημειώνετε την ποσότητα που θέλετε να λαμβάνετε σταδιακά. Οι αποθήκες και τα ψυγεία μας είναι επαρκώς εξοπλισμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας.

Βεβαίως ,ανάλογα το ύψος των παραγγελιών σας υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης ή και δωρεάν αποστολής προϊόντων σε μορφή δώρου.

Φυσικά και μπορείτε να έρθετε στην έδρα μας στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και στα δύο υποκαταστήματα μας στην Κρήτη στη ΒΙ.ΠΕ. και στην Ρόδο στην Λεωφόρο Τσαϊρη-Αεροδρομίου. Για να μην περιμένετε, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της περιφέρειας σας ή να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική παραγγελία σας στα σχόλια ώστε να ετοιμαστεί έγκαιρα και να την παραλάβετε το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας, αρκεί να μην έχει ξεκινήσει το δρομολόγιο. Σε αυτήν περίπτωση κρατάμε την παραγγελία σας και την στέλνουμε με το επόμενο δρομολόγιο ή με την επόμενη παραγγελία σας