Σαλτσα Napoliten

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date

October 07, 2013

CATEGORY
ABOUT

Υλικά για 10 άτομα

 

  • 1 kgr Τομάτα Κονκασέ
  • 300gr  Ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
  • 50gr Ψιλοκομμένο Σκόρδο
  • 300ml Ελαιόλαδο
  • 1000ml Τοματοπολτός
  • 300gr Ψιλοκομμένο καρότο
  • 300gr Pesto Βασιλικού
  • 2 Δαφνόφυλλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 50gr Κρυσταλλική Ζάχαρη
  • 200ml Λευκό κρασί
  • 1000ml Ζωμός Λαχανικών

Εκτέλεση
1.    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το καρότο για περίπου 5 λεπτά
2.    Σβήνουμε με λευκό κρασί
3.    Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το Pesto Βασιλικού και βράζουμε για 1 ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία
4.    Ανά διαστήματα προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται
5.    Στο τέλος προσθέτουμε το Pesto Βασιλικού