Σπαγγετι με Μπεικον, Μανιταρια και Γραβιερα Κρητης

CATEGORY
ABOUT

Υλικά για 4 άτομα

 

  • 500γρ. Σπαγγέτι
  • 250γρ. Μπέικον κομμένο
  • 200γρ. Μανιτάρια Φέτες
  • 40γρ. Βούτυρο Butterland Soft
  • 150γρ. Γραβιέρα Κρήτης Τριμμένη
  • 500ml Κρέμα Γάλακτος Debic 35%
  • 4 κρόκους Αυγού
  • Λίγο Τρίμμα Σκόρδου (5γρ.)

Εκτέλεση
1.    Βράζουμε για 6-7 λεπτά τα σπαγγέτι μας και κρυώνουμε μόνο με νερό αν δεν τα σερβίρουμε άμεσα
2.    Σοτάρουμε σε βούτυρο,  το μπέικον, τα μανιτάρια και λίγο σκόρδο (με αυτήν την σειρά)
3.     Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί κατά τα 2/3
4.    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα σπαγγέτι
5.    Μόλις αρχίσουν τα ζυμαρικά μας και απορροφούν την κρέμα ρίχνουμε την γραβιέρα και αφαιρούμε από την φωτιά
6.    Στο τέλος προσθέτουμε τους κρόκους χτυπημένους και ανακατεύουμε συνεχώς